Feyenoord wil zes overbodige spelers naar uitgang bewegen

27 juni 2022, 10:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord speurt op de markt naar versterkingen, maar dient eerst ruimte te maken in het spelersbudget. De Rotterdammers zijn van plan zes spelers van de hand te doen, waarvan er vijf definitief mogen worden verkocht. Een uittocht is aanstaande in Rotterdam-Zuid.

Vijf spelers zijn overbodig geraakt en komen niet meer in de plannen voor van de Rotterdammers. Volgens het Algemeen Dagblad mogen Mark Diemers, Róbert Bozeník, Aliou Baldé, Christian Conteh en Naoufal Bannis op zoek naar een nieuwe werkgever. Zij speelden afgelopen seizoen al op huurbasis voor andere clubs en mogen nu worden verkocht.

Francesco Antonucci wordt komend seizoen opnieuw verhuurd aan FC Volendam, terwijl ook voor Marouan Azarkan een oplossing wordt gezocht. De behendige aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan Excelsior, dat opnieuw hoopt te kunnen beschikken over Azarkan. Er zijn echter meer clubs in de markt voor de buitenspeler.

Feyenoord is genoodzaakt spelers te verkopen om aanwinsten te kunnen presenteren. Zo vallen de namen van Ian Maatsen, Wilfried Gnonto en Calvin Stengs de laatste dagen steeds vaker in de Kuip. Feyenoord versterkte zich eerder al met Danilo en Mats Wieffer. 

Lees ook: Feyenoord houdt poot stijf: nog geen akkoord over Malacia

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had Jahanbaks hier ook in verwacht.

RKFeyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke spelers voor ADO den Haag, Excelsior, Sparta of FC Dordrecht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen