'Fraaie stap lonkt voor Veltman; interesse uit Spanje en Italië'

27 juni 2022, 11:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Joël Veltman lijkt zijn laatste wedstrijd voor Brighton & Hove Albion te hebben gespeeld. De verdediger staat namelijk hoog op het verlanglijstje van clubs uit de Serie A en La Liga. Gezien de contractsituatie van de ex-Ajacied ligt een transfer voor de hand.

Volgens het Engelse medium Sky Sports staat Veltman er goed op Sevilla en AS Roma. Die clubs zouden er graag van willen profiteren dat de rechtspoot nog maar een jaar onder contract staat bij de middenmoter uit de Premier League. Daar is Veltman echter wel een vaste waarde, dus wil Brighton naar verluidt wel zes miljoen euro op tafel zien voor de basiskracht.

Het is ook de vraag of Veltman zelf zit te wachten op een transfer. De 28-voudig international van Oranje is bij zijn huidige werkgever zeker van een basisplaats onder manager Graham Potter. Tijdens het afgelopen seizoen miste hij slechts vijf wedstrijden in de competitie. Brighton besloot het voetbaljaar in de Premier League op een keurige negen plaats.

Toch zou het zomaar kunnen dat de interesse uit Spanje en Italië hem laat twijfelen over een vertrek. Veltman heeft er twee seizoenen op zitten in Engeland en speelde eerder enkel voor Ajax. Brighton heeft wel een extra troef in handen in mogelijke onderhandelingen. De club heeft namelijk een optie om het contract van Veltman met een jaar te verlengen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen