Malacia-deal nog niet rond: ''Zullen harder hun best moeten doen''

27 juni 2022 – Tyrell Malacia lijkt vanaf het volgende seizoen uit te gaan komen voor Olympique Lyon, maar kogeltje rond is de transfer van de verdediger naar Frankrijk nog niet. Feyenoord-trainer Arne Slot is tijdens de persconferentie verder ingegaan op het aanstaande vertrek van de Oranje-international.

Malacia-deal nog niet rond: ''Zullen harder hun best moeten doen''

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Dat er concreet een club is die een bod op hem gedaan heeft, dat zou ook een beetje dom zijn als ik dat hier nu zou ontkennen", gaf Slot aan op de eerste persconferentie van het nieuwe seizoen. "Het is die club nog niet gelukt om hem met een shirtje van die club te laten poseren. Dus daar zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen."

Naar verluidt praten beide clubs nog over de hoogte van de transfersom en de mogelijke bonussen die worden opgenomen in de deal. Daardoor lijkt Slot ook niet te verwachten dat Malacia binnenkort nog aansluit bij de selectie van Feyenoord "Of ik nog rekening met hem houd? Nou, rekening is een groot woord", zegt de trainer. 

Malacia is een van de spelers van Feyenoord die zich in het vorige seizoen in de etalage heeft gezet. Een vertrek van de vleugelverdediger hing dan ook in de lucht, waardoor Feyenoord al vroegtijdig heeft gezocht naar een opvolger. Met linksback Ian Maatsen, die moet overkomen van Chelsea, lijken de Rotterdammers deze al gevonden te hebben

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd