Dit zijn de meest waardevolle Eredivisionisten met aflopend contract

28 juni 2022, 13:52

Tientallen spelers zitten vanaf vrijdag officieel zonder club. De aflopende contracten van de spelers lopen officieel door tot 30 juni, waardoor zij transfervrij op zoek kunnen naar een nieuwe werkgever. Noussair Mazraoui (Ajax naar Bayern München) deed dat al, terwijl er ook clubs waren die hun spelers aan boord hielden. Dit zijn de meest waardevolle Eredivisionisten waarvan de toekomst nog altijd ongewis is.

Met een marktwaarde van twaalf miljoen euro (Transfermarkt, red.) is André Onana momenteel de speler met de hoogste waarde die over een aflopend contract beschikt. De Kameroener van Ajax is al maanden rond met Inter, maar officiële bevestiging blijft nog altijd uit. Ook van Riechedly Bazoer is de toekomst nog niet bekend. Hij loopt uit zijn contract bij Vitesse.

Ajax en PSV zien allebei een middenvelder gratis de deur uitwandelen. De momenteel geblesseerde Zakaria Labyad en Ryan Thomas mogen op zoek naar een nieuwe werkgever. Datzelfde geldt voor Philippe Sandler, die afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord speelde en wiens verbintenis bij Manchester City is beëindigd. De 25-jarige verdediger was te duur voor Feyenoord om langer te blijven.

Eli Dasa (Vitesse), Simon Gustafson (FC Utrecht) en Mohamed Taabouni (AZ) kunnen eveneens langzaam hun koffers gaan pakken. Voor Taabouni is Feyenoord in de markt. Lucas Woudenberg is op weg naar de Keuken Kampioen Divisie, waar Willem II zijn nieuwe werkgever wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen