Naam Chong valt in de Kuip, Feyenoord moet transfersom betalen

29 juni 2022, 22:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord overweegt Tahith Chong terug te halen naar Rotterdam. De 22-jarige aanvaller, die een deel van de jeugdopleiding van de topclub doorliep, wordt gezien als ideale aanwinst voor de posities op de flanken. Voor Chong dient Feyenoord een transfersom neer te tellen.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl. Chong heeft nog een contract tot de zomer van 2023 bij Manchester United, waardoor verhuren niet tot de mogelijkheden behoort voor de topclub. Omdat hij komend seizoen niet in de plannen van coach Erik ten Hag lijkt voor te komen, is een verkoop aanstaande. Feyenoord hoopt daarvan te kunnen profiteren.

Feyenoord toonde in een eerder stadium al interesse in de linksbenige aanvaller, maar greep destijds naast zijn komst. Nu willen de Rotterdammers op korte termijn om tafel met de buitenspeler. Feyenoord werd eerder al in verband gebracht met het aantrekken van aanvallers Calvin Stengs en Wilfried Gnonto. Met laatstgenoemde zou de club al akkoord zijn.

Chong speelde afgelopen seizoen in de Championship bij Birmingham City, waar hij mede vanwege blessureleed slechts negentien duels speelde. De international van Jong Oranje speelde eerder op huurbasis bij Club Brugge en Werder Bremen. Chong speelde zestien wedstrijden in het eerste elftal van Manchester United.

Lees ook: Deze Nederlanders hopen spoedig hun toptransfer af te ronden

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In deal betrekken bij Malacia. MU hoeft dan ook geen opleidingsvergoeding te betalen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen