'Southampton legt aanbieding neer bij Feyenoords' Pedersen'

30 juni 2022 – Feyenoord kan verdediger Marcus Holmgren Pedersen (21) mogelijk deze zomer verkopen. Southampton heeft namelijk een aanbieding neergelegd bij de Noorse verdediger. Een concreet bod zou bij de Rotterdamse club nog niet liggen, maar dat zou bij een persoonlijk akkoord snel kunnen volgen.

'Southampton legt aanbieding neer bij Feyenoords' Pedersen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl althans. Feyenoord zou er wel voor open staan om Pedersen na één seizoen alweer te verkopen, maar dan wel tegen de juiste prijs. Afgelopen zomer zouden de Rotterdammers de verdediger voor een zachtprijs (naar verluidt ongeveer een miljoen euro) hebben opgehaald. Na een uitstekende start zakten de prestaties van de back iets terug en raakte Lutsharel Geertruida weer fit, waardoor Pedersen bankzitter werd.

In totaal kwam hij weliswaar tot 47 officiële wedstrijden voor Feyenoord in zijn openingsseizoen, maar de laatste tijd deed hij dat meer als invaller dan als basiskracht. Wel debuteerde hij in de nationale ploeg van Noorwegen, waarin hij eveneens al dertien optredens maakte. Daardoor kwam hij ook op de radar van verschillende andere clubs en omdat Feyenoord geld uit de transfermarkt moet halen om zelf nieuwe spelers te halen, zou dat via deze constructie met een niet-zekere basisspeler interessant kunnen zijn.

Lees ook'Feyenoord slijt eerste overbodige speler en zag Dost niet zitten'

Transfers Feyenoord
Tyrell Malacia in elk geval een speler die veel geld in het laadje gaat brengen van Feyenoord, met vermoedelijk de overgang naar Manchester United à vijftien miljoen euro. Hoeveel geld er op tafel moet komen voor Pedersen, is niet bekend gemaakt. Maar met nog een contract tot en met de zomer van 2026 kan men in De Kuip goed onderhandelen, al zal Frank Arnesen vanwege zijn aanwezigheid dat niet doen. Ook voor Orkun Kökcü is sluimerende belangstelling, terwijl eerder ook Bryan Linssen al werd verkocht aan de Urawa Red Diamonds. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd