Ronaldo en Til zetten transfermarkt op z'n kop met bizarre wendingen

3 juli 2022, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 2 juli.

'PSV op pole-position voor Til: Feyenoord en Antwerp grijpen mis'

Niet Feyenoord of Royal Antwerp FC lijkt de nieuwe club van Guus Til te worden, maar PSV.  Dat meldt De Telegraaf. De Eindhovenaren hadden de aanvallende middenvelder al twee jaar op de radar, maar nu wordt de club dus concreet. Ruud van Nistelrooy zou de voetballer tijdens een gesprek helemaal ingepakt hebben.

'PSV zet torenhoog in en hoopt op droomdeal met Wijndaldum'

PSV is nog niet klaar op de transfermarkt. De club blijft hopen op extra versterkingen, waarbij torenhoog wordt ingezet. Deze zomer lijkt niets te gek voor de Eindhovenaren. Na de terugkeer van Luuk de Jong zou ook Georginio Wijnaldum op het wensenlijstje staan. Hij komt nu echter nog niet naar het Philips Stadion.

'Drie CL-clubs houden situatie Ronaldo nauwlettend in de gaten'

Cristiano Ronaldo is een veelbesproken gespreksonderwerp de afgelopen dagen. Al langer waren er twijfels of de voetballer bij Manchester United zou blijven, maar inmiddels zou hij zijn vertrekwens duidelijk hebben gemaakt bij het bestuur van de club. Chelsea München zouden oren hebben naar een samenwerking.

Barça gaat twee spelers presenteren en wil De Jong behouden

FC Barcelona gaat zich volgend week versterken met twee transfervrije spelers. De overstappen staan al langer op het programma, maar vooralsnog konden ze geen doorgang vinden door financiële regels. De club hoeft geen geldbedrag te betalen voor het duo, maar moest wel ruimte maken in het salarishuis.

'Ajax en RB Leipzig naderen toch akkoord over Brian Brobbey'

Ajax lijkt toch bijna beet te hebben wat betreft de komst van Brian Brobbey. De aanvaller is zelf tot een akkoord gekomen met de Amsterdamse club en inmiddels zouden ook de Amsterdamse club en RB Leipzig elkaar naderen aan de onderhandelingstafel.

FC Kopenhagen baalt van Feyenoord: "Het klinkt onaardig"

FC Kopenhagen is niet blij met de wedstrijd tegen Feyenoord. De Denen wonnen met 0-7 van de Rotterdammers, terwijl de club had gehoopt op een serieuze krachtmeting. Dat was geen moment het geval. De internationals ontbraken nog bij de thuisploeg, waardoor de selectie wel erg verzwakt was. Hoofdcoach Jess Thorup baalde dan ook van het duel.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen