RKC Waalwijk
1 – 1
Sparta

Diemers kan Feyenoord verruilen voor oude club; transfersom Vlap

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 juli 2022 – Mark Diemers kan terugkeren naar Fortuna Sittard. De 28-jarige middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van de club waar hij tussen 2018 en 2020 al veel indruk maakte. Fortuna zal Diemers voor een transfersom moeten losweken, vanwege zijn contract tot medio 2023.

Diemers kan Feyenoord verruilen voor oude club; transfersom Vlap

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Voetbal International. Fortuna ziet in Diemers de ideale vervanger van Zian Flemming, die verkaste naar het Engelse Millwall. Fortuna heeft zich nog niet officieel gemeld. "Ik zit op dit moment nog bij Feyenoord, maar sta overal voor open", reageert de middenvelder, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan Hannover 96. "Eerder richtte ik me meer op het buitenland, maar vanwege mijn privésituatie is een andere Nederlandse club nu ook zeker een optie", doelt hij op de zwangerschap van zijn vrouw.

Vlap
FC Twente heeft de komst van Michel Vlap officieel bevestigd. De 25-jarige middenvelder wordt definitief overgenomen van RSC Anderlecht en tekent een contract voor drie seizoenen in Enschede. FC Twente betaalt volgens De Telegraaf een bedrag van rond de twee miljoen euro voor de middenvelder, die eerder doorbrak bij SC Heerenveen.

"We wilden Michel heel graag voor FC Twente behouden", zegt technisch directeur Jan Streuer op de clubwebsite. "Uiteindelijk is de club er in geslaagd Michel definitief over te nemen van Anderlecht en daar zijn we heel blij mee. Michel heeft vorig seizoen een belangrijk aandeel gehad in het sportieve succes en de ontwikkeling van de ploeg."

Lees ook: Heracles verrast met terugkeer Vejinovic; Excelsior test Feyenoorder

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd