Feyenoord krijgt slecht nieuws en zet streep door Malacia-opvolger

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 juli 2022 – Ian Maatsen lijkt niet de opvolger te worden van Tyrell Malacia bij Feyenoord. De twintigjarige linksback van Chelsea was in beeld om de overstap te maken naar Rotterdam en had zelfs al een persoonlijk akkoord, maar door die transfer moet nu een dikke streep.

Feyenoord krijgt slecht nieuws en zet streep door Malacia-opvolger

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Maatsen gaat een serieuze kans krijgen in de voorbereiding bij Chelsea en mag daardoor niet vertrekken. De linksback stond bovenaan de verlanglijst van Feyenoord in de zoektocht naar een nieuwe vleugelverdediger, maar gaat dus niet de overstap maken. Het contract van Maatsen loopt ook nog door tot de zomer van 2024.

Maatsen heeft coach Arne Slot hoogstpersoonlijk afgebeld. Feyenoord zal daardoor moeten schakelen naar een andere linksback. Eerder verkoos de multifunctionele Joshua Brenet een langer verblijf bij FC Twente al boven een transfer naar Rotterdam. Ook de naam van Daley Sinkgraven is gevallen bij Feyenoord. Hij speelt momenteel voor Bayer Leverkusen.

Vanwege de blessure van Ramon Hendriks en het vertrek van Tyrell Malacia naar Manchester United is de spoeling links achterin dun bij Feyenoord.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd