'Feyenoord heeft na vertrek Sinisterra twee buitenspelers in vizier'

5 juli 2022 – Feyenoord ziet Luis Sinisterra binnenkort vertrekken en probeert naarstig nieuwe vleugelspelers binnen te halen. De Rotterdammers hebben de hoop op Reiss Nelson (22), die in het afgelopen seizoen werd gehuurd, nieuwe leven ingeblazen met een poging bij zijn werkgever Arsenal. 

'Feyenoord heeft na vertrek Sinisterra twee buitenspelers in vizier'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat stelt Charles Watts, Arsenal-watcher namens GOAL, althans. Hij vertelt dat de Rotterdammers de buitenspeler graag opnieuw willen overnemen, maar dat The Gunners de voorkeur geven aan een permanente verkoop. In hoeverre Feyenoord met de nieuwe financiële impulsen van Tyrell Malacia en Sinisterra daaraan kan voldoen, is overigens nog de vraag.

Maar Feyenoord heeft de komst op Nelson dus nog niet opgegeven, al zal hij voor een nieuwe verhuurperiode in De Kuip bij zijn huidige werkgever wel moeten verlengen. Aangezien zijn contract in 2023 afloopt, loopt hij bij een nieuwe verhuurperiode aanhet einde van dit seizoen anders gratis de deur uit bij Arsenal.

Lees ook: Feyenoord heeft nog 'minimaal zeven spelers' nodig

Feyenoord volgt Tekpetey
Bij het in de regel beduidend minder betrouwbare Football Ghana is ook de naam van Bernard Tekpetey (24) gelinkt aan Feyenoord. De buitenspeler staat onder contract bij Ludogorets, voor wie hij veertien doelpunten maakte en achttien assists gaf in 71 officiële wedstrijden. Hoewel hij bij voorkeur op rechts speelt, kan hij ook aan de linkerkant van de aanval uit de voeten.

Volgens het medium zou Feyenoord hem zien als een van de opvolgers voor Sinisterra. Met een prijskaartje van vier miljoen euro kost hij ook nog eens een behoorlijke duit en is het zeer onzeker of de Rotterdammers dat voor de aanvaller over hebben.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd