Feyenoord verlengt met Azarkan, talent wordt opnieuw verhuurd

5 juli 2022 – Excelsior heeft ook komend seizoen de beschikking over Marouan Azarkan. De promovendus neemt de kleine dribbelaar opnieuw op huurbasis over van Feyenoord.

Feyenoord verlengt met Azarkan, talent wordt opnieuw verhuurd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Azarkan kwam in het afgelopen seizoen ook al op huurbasis uit voor Excelsior. Het huwelijk tussen de rechtsbuiten en de toenmalig Keuken Kampioendivisionist werd een groot succes. Azarkan kwam vorig seizoen 37 keer in actie voor Excelsior. Hij scoorde dertien keer en verzorgde elf assists. Daarmee had hij een belangrijk aandeel in de uiteindelijke promotie naar de Eredivisie. Excelsior keerde na een knotsgekke finale ten koste van ADO Den Haag terug op het hoogste niveau.

Excelsior kan bij haar rentree in de Eredivisie rekenen op Azarkan. De aanvaller leek in eerste instantie voor zijn kans bij Feyenoord te gaan, maar gaat zijn minuten dus wederom maken bij de andere Rotterdamse club. "Ik wil dit seizoen heel graag in de Eredivisie spelen'', zegt Azarkan op de clubsite. "Ik heb de eerste weken met Feyenoord meegetraind, maar omdat ik denk ik daar minder aan spelen toe te komen was de keuze voor Excelsior Rotterdam snel gemaakt.''

Azarkan kon ook rekenen op buitenlandse interesse, maar de stap naar het buitenland vindt hij nog te vroeg. "Ik wil dit jaar in de Eredivisie spelen en Excelsior had daarom mijn absolute voorkeur. Ik heb me afgelopen jaar goed kunnen ontwikkelen en wil komend seizoen de volgende stap zetten. Excelsior is daarvan de beste keuze'', aldus de aanvaller, die zijn contract bij Feyenoord wel met één jaar heeft verlengd. Hij ligt daar nu tot de zomer van 2024 vast.

Oefenwedstrijd
Excelsior oefent dinsdagavond tegen de amateurs van VV Lyra. Azarkan heeft een basisplaats. Excelsior begon de voorbereiding vorige week met een 2-10 overwinning op VV Slikkerveer.

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Feyenoord

gerelateerd