Kökcü niet bezig met transfer: "Dan kun je hoog of laag springen"

6 juli 2022, 19:30

Orkun Kökcü ziet de komende weken wel waar zijn toekomst ligt. De middenvelder van Feyenoord wordt voortdurend in verband gebracht met een vertrek uit Rotterdam. Toch zou de international van Turkije het zeker niet erg vinden om nog een seizoen in De Kuip te voetballen.

Het zijn drukke weken bij Feyenoord, waar veel belangrijke krachten de deur achter zich dicht trokken. Toch houdt het Kökcü niet bezig dat het succesvolle Feyenoord van vorig seizoen uit elkaar valt. "Waarom zou ik me druk maken", vraagt de middenvelder zich af in gesprek met Voetbal International. "Vorig jaar duurde alles ook wat langer bij Feyenoord. Toen haalden we Gernot Trauner en Fredrik Aursnes ook laat binnen. Nu zijn we met z'n allen een jaar verder, dus op een hoger niveau."

Inmiddels heeft concurrent PSV zich al volop versterkt, terwijl ook rivaal Ajax dat snel gaat doen. Dat zegt volgens Kökcü echter nog niet veel. "Naar Ajax en PSV kijken heeft geen zin. Zij kopen in een andere categorie, maar wij hebben laten zien dat we desondanks lang kunnen meedoen met clubs. Dat zijn we dit jaar weer van plan en we zijn overtuigd dat het kan. Het komt erop neer dat de jongens van vorig jaar het moeten gaan doen en dat we het kunnen, hebben we bewezen."

Toch is ook nog geen uitgemaakte zaak dat Kökcü in Rotterdam-Zuid blijft. Zijn naam is inmiddels gevallen bij clubs als Sevilla, AS Roma, RB Leipzig en West Ham United. "Ik heb bewust mijn contract verlengd tot 2025. Er was belangstelling voor me, maar als dat niet doorzet, kun je hoog of laag springen. Dan gaat het niet door. Die interesse dateerde trouwens van na de interlandbreak, daarna heb ik niks meer gehoord. Maakt mij niet uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen