Kökcü verlaat trainingskamp Feyenoord, Bozenik snel vertrokken

7 juli 2022 – Orkun Kökcü (21) heeft het trainingskamp van Feyenoord woensdagavond al verlaten. De middenvelder van de Rotterdammers is volgens de officiële lezing ziek. De achttienjarige Dermane Karim komt de international van Turkije vervangen.

Kökcü verlaat trainingskamp Feyenoord, Bozenik snel vertrokken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat Feyenoord weten op het clubkanaal. 'Orkun Kökcü keert vervroegd terug van het trainingskamp in Oostenrijk. De middenvelder is ziek en moet de resterende trainingen en het oefenduel van later deze week tegen RB Salzburg aan zich voorbij laten gaan', staat er te lezen over de situatie van de middenvelder.

Dat is in alle gevallen een aderlating voor trainer Arne Slot, omdat aan het einde van deze week na de 0-7 nederlaag tegen FC Kopenhagen opnieuw een zware oefentegenstander staat te wachten voor de Rotterdammers. Na het vertrek van Tyrell Malacia en de aanstaande overgang van Luis Sinisterra heeft de oefenmeester weinig spelers over.

Lees ookKökcü niet bezig met transfer: "Dan kun je hoog of laag springen"

Belangstelling Bozenik
Het Portugese Boavista is een van de meest concreet geïnteresseerde club voor Feyenoord-aanvaller Robert Bozenik. Ook Ferencváros, Hamburger SV, Hertha BC, Sparta Praag en Slavia Praag hebben volgens A Bola interesse getoond in de spits, rondom wie de transferstroom nu vermoedelijk snel zal gaan. Volgens het doorgaans goed ingevoerde 1908 is ook Brentford op de achtergrond geïnteresseerd, maar zij zijn beduidend minder concreet. 

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie