Bosz wil niets kwijt over target Tagliafico: "Ik heb geen nieuws"

7 juli 2022, 15:49

Peter Bosz wilde tijdens de persconferentie niet ingaan op de mogelijke komst van Nicolás Tagliafico. Donderdag kwam het nieuws naar buiten dat Ajax en Olympique Lyon een akkoord hebben bereikt over de transfersom, maar dat de vleugelverdediger de boot tot dusver afhoudt. Hij zou hopen op een grotere club.

L'Équipe kwam met het nieuws op de proppen dat de voetballer een positief gesprek heeft gehad in Lyon, waar de voetballer 'gecharmeerd' zou zijn geraakt van het project. Desondanks heeft hij zijn ja-woord nog niet gegeven. Tagliafico hoopt dat hij komend seizoen bij een club onder contract staat die Europees voetbal speelt. Onder andere FC Barcelona zou ook voor hem in de markt zijn. Daarom wacht de voetballer rustig af.

"Ik heb geen nieuws. Het is wel duidelijk dat we naar een linksback zoeken, maar ik praat alleen over spelers die bij onze club zijn. Ik kan pas dingen zeggen als een speler getekend heeft", liet Bosz dan ook weten tijdens de persconferentie. De trainer wilde niet ingaan op namen, Maar sprak wel zijn verwachting uit over het nieuwe seizoen. Waar hij vorig jaar teleurstellend achtste werd, moet nu wel een Europees ticket bemachtigd worden.

Lacazette en Tolisso

Ik hoop een mooi seizoen te beleven, we zijn er klaar voor. Er moet iets veranderen. Iedereen is gelukkig. De groep zal misschien iets kleiner worden", aldus Bosz, die al twee grote namen mocht verwelkomen. Alexandre Lacazette en Corentin Tolisso keerden transfervrij terug op het oude nest. De spits komt over van Arsenal, de middenvelder maakt de overstap van Bayern München naar Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen