'Chelsea wil Ten Hag pijn doen en doet eerste bod op De Jong'

7 juli 2022, 16:42

Frenkie de Jong wilde deze zomer bij FC Barcelona blijven, maar zou inmiddels toch twijfelen over zijn toekomst. Dat betekent overigens niet meteen een transfer naar Manchester United weer een stap dichterbij is. Inmiddels zou Chelsea ook denken aan de komst van de middenvelder.

Sinds Erik ten Hag de nieuwe trainer is op Old Trafford gonst het van de geruchten, waarbij de toekomst van De Jong inmiddels een dagelijks terugkerend thema is. Manchester United en Barça zouden al meerdere keren met elkaar om de tafel hebben gezeten om te praten over de Nederlander, maar binnenkort zou de clubleiding ook met Chelsea in gesprek kunnen gaan. De Catalanen en Londenaren zijn toch al aan het onderhandelen over mogelijke transfers van Cesar Azpilicueta en Marcos Alonso.

Barça wordt al langer aan het Spaanse duo gelinkt, omdat Xavi op de backposities weinig keuzes heeft. Het contract van Dani Alves werd niet verlengd, Sergiño Dest heeft niet kunnen overtuigen en bij Jordi Alba beginnen de jaren te tellen. Mocht Chelsea het duo laten gaan, kan er wellicht een afspraak gemaakt worden over De Jong. Diario Sport weet dat de Londenaren de middenvelder willen hebben voor zestig miljoen euro en de twee verdedigers.

Champions League

Het Spaanse medium denkt dat de Nederlander meer voelt voor een overstap naar Londen dan naar Manchester, omdat Chelsea wel in de Champions League speelt. Dat zou voor de voetballer belangrijker zijn dan zijn goede verhouding met Ten Hag. Het duo bereikte samen de halve finale van de Champions League bij Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen