Ajax en PSV krijgen met tegenslagen te maken op transfermarkt

8 juli 2022, 00:30   Bijgewerkt: 7 juli 2022, 23:54

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 7 juli.

'Ten Hag wil stunten met komst van Brobbey bij Man United'

De transfersoap rond Brian Brobbey krijgt mogelijk een verrassende wending. Waar Ajax al weken wordt gelinkt aan de spits, zou Erik ten Hag de aanvaller ook graag naar Manchester United willen halen. De oefenmeester zou kansen zien nu de onderhandelingen tussen de Amsterdammers en RB Leizpig uiterst moeizaam verlopen.

PSV moet zoektocht voortzetten: Van de Ven niet naar Eindhoven

PSV heeft de optie verkend om Micky van de Ven te halen, maar de Eindhovenaren hebben een duidelijke 'nee' gekregen van VfL Wolfsburg. De verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Volendam en krijgt nog een kans om zich te laten zien bij de Bundesligaclub.

'Ajax en PSV zien Sangaré-achtige middenvelder verhuurd worden'

PSV hoopt dat Ibrahim Sangaré nog een jaar blijft. Wordt hij nog wel verkocht voor tientallen miljoenen, dan moet de club op zoek naar een vervanger. De eerste keuze, Vinícius Souza, is geen optie meer. De middenvelder van Lommel SK wordt verhuurd aan Espanyol.

'Champions League-waardig': zo ziet het nieuwe Ajax-elftal eruit

Ajax kroonde zich in mei voor de 36e keer in de clubhistorie en de derde opeenvolgende keer tot kampioen van Nederland. Maar de Amsterdammers hielden desondanks een dubbel gevoel over aan het afgelopen seizoen. De bekerfinale werd verloren van PSV en in de Champions League bleek Benfica te sterk. Ajax heeft dus nog het een en ander recht te zetten. Dat moet gaan gebeuren met deze elf.

Gouden wissel brengt AZ waarschijnlijk naar Bosnië en Herzegovina

Het heeft er alle schijn van de AZ binnenkort afreist naar Bosnië en Herzegovina voor de voorrondes van de Conference League. Waar de Alkmaarders nog rustig op trainingskamp zijn, kwam de aankomende tegenstander vanavond in actie. FK Tuzla City won met 0-2 van SP Tre Penne uit San Marino.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen