'Feyenoord wil vraagprijs Geertruida verhogen met nieuw contract'

7 juli 2022, 20:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord zag deze zomer Tyrell Malacia voor een mooie transfersom vertrekken. Dat smaakt naar meer voor de Rotterdammers, die met Lutsharel Geertruida nog een zelfopgeleide vleugelverdediger in de gelederen hebben. Hij kan een nieuw contract tekenen in de havenstad.

De verdediger kan zijn verbintenis volgens 1908.nl verlengen tot medio 2025, waar hij nu een jaar korter onder contract staat. Op die manier wil Feyenoord er voor zorgen dat hij na een nieuw seizoen niet voor een schijntje verkocht hoeft te worden, omdat hij anders transfervrij de deur uitloopt. Daarnaast is het voorstel ook een beloning voor zijn uitstekende ontwikkeling.

De vleugelverdediger, die ook centraal uit de voeten kan, knokte zich afgelopen seizoen knap in de basis bij de Conference League-finalist. In de eerste seizoenshelft gaf Arne Slot de voorkeur aan de dynamische rechtsback Marcus Holmgren Pedersen, maar na de winterstop nam de speler uit eigen opleiding die plek in. Hij kwam minder mee naar voren dan zijn concurrent, maar schoof vaker door naar het middenveld, waardoor de spelers daar meer diep konden gaan.

Louis van Gaal

Louis van Gaal liet onlangs weten dat hij onder andere Geertruida in de gaten hield. Mocht hij opgeroepen worden voor het Nederlands elftal, dan zal de interesse voor hem snel toenemen. Momenteel wordt zijn transferwaarde geschat op circa twaalf miljoeneuro. Met een langer contract, kan dat bedrag verder stijgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zeg; Doen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen