Schreuder reageert op transfer, rugnummer Bergwijn bekend

8 juli 2022, 10:40

Alfred Schreuder heeft verheugd gereageerd op de komst van Steven Bergwijn naar Ajax. De keuze voor de Amsterdamse club is volgens de trainer tekenend voor de ambitie van de 24-jarige aanvaller.

Ajax maakte vrijdagochtend bekend dat Bergwijn voor een recordbedrag van 31,25 miljoen euro is overgenomen van Tottenham Hotspur. De aanvaller heeft zich voor vijf jaar verbonden aan de club waar hij als jeugdspeler eerder voor uitkwam. "Het is tekenend voor de ambitie van Steven dat hij ervoor kiest om de stap naar Ajax te maken", begint Schreuder op de clubkanaal.

Met Bergwijn haalt Ajax zijn gewenste topaanvaller in huis. "Het is een speler met veel kwaliteiten, heeft een enorme drive en is ook bijzonder doelgericht", aldus Schreuder, die nu voorin meer te kiezen heeft. "Uiteraard ben ik blij dat we hem hebben weten vast te leggen, het betekent een nieuwe kwaliteitsimpuls voor onze selectie."

Rugnummer bekend

Bergwijn gaat met rugnummer 7 bij Ajax spelen. Dat is het oude nummer van David Neres, die begin dit jaar naar Shakhtar Donetsk verkaste. De Braziliaanse aanvaller is inmiddels speler van Benfica.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Veel te duur!.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen