'Feyenoord-target Maatsen heeft opties in PL en Championship'

13 juli 2022, 12:28

Feyenoord heeft serieuze concurrentie in strijd om de handtekening van Ian Maatsen. De linksback wordt al weken begeerd door de Rotterdammers en leek de overstap te maken naar de Eredivisie, maar heeft nu ook de mogelijkheid om in de Engelse competitie aan het werk te blijven.

Maatsen wordt door Feyenoord gezien als de ideale opvolger van Tyrell Malacia, die naar Manchester United verkaste. Feyenoord dacht al een akkoord te hebben met de verdediger, maar Chelsea weigerde mee te werken aan de deal. De linksback wilde voor zijn kans gaan in Londen, maar hij is niet met de topclub meegereisd voor het trainingskamp.

Hij lijkt daarom op zoek te mogen naar een nieuwe werkgever. Het gepromoveerde Nottingham Forest is in de markt om de jonge verdediger een jaar te huren, zo meldt het goed ingevoerde 1908.nl. Datzelfde geldt voor Burnley, dat afgelopen seizoen juist degradeerde naar de Championship. Daar kan hij een beter salaris verdienen dan bij Feyenoord.

Feyenoord hoopt weliswaar nog op zijn komst, maar denkt alvast aan mogelijke alternatieven. Slowaaks-international Dávid Hancko (24) van Sparta Praag is een van de spelers die op de verlanglijst van de topclub is verschenen. Zelf hoopt Hancko dat de deal rond gaat komen.

Lees ook: Malacia geniet van officieus United-debuut: "Dit is een droom"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen