Ajax slaat belangrijke slag met nieuw contract Gravenberch-opvolger

15 juli 2022, 11:26   Bijgewerkt: 15 juli 2022, 13:04

Ajax en Kenneth Taylor hebben een mondeling akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. De twintigjarige middenvelder zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot de zomer van 2027 aan de Amsterdamse topclub bindt.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Het huidige contract van Taylor liep door tot de zomer van 2024, waardoor Ajax zijn verbintenis snel wilde verlengen. Met zijn nieuwe contract voorkomt Ajax dat de middenvelder over twee jaar gratis de deur uitwandelt, wat eerder wel gebeurde bij Brian Brobbey, Andre Onana en Noussair Mazraoui. Tevens is de middenvelder nu niet meer voor een laag bedrag op te pikken in Amsterdam.

Intern wordt de linkspoot, die al jaren bekend staat als een van de grootste talenten van de jeugdopleiding, gezien als de ideale opvolger van Ryan Gravenberch. De middenvelder koos deze zomer voor een vertrek naar Bayern München. Ajax heeft Taylor zelfs al het rugnummer (8) van het vertrokken toptalent gegeven. Taylor maakte in de laatste fase van afgelopen seizoen al veel minuten.

Alfred Schreuder is zeer gecharmeerd van de middenvelder, die 22 keer speelde in de Amsterdamse hoofdmacht. De nieuwe hoofdcoach wilde Taylor vorig jaar nog naar Club Brugge halen, waar hij destijds werkzaam was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen