BILD meldt aanzienlijk lagere vraagprijs voor Ajax-target Brobbey

15 juli 2022, 22:29   Bijgewerkt: 16 juli 2022, 13:37

Ajax mag mogelijk toch weer hopen op een definitieve terugkeer van Brian Brobbey. Dat deden de Amsterdammers al langer, maar de vraagprijs van liefst 25 miljoen euro vormde vooralsnog een te groot obstakel. De kans bestaat echter dat de twintigjarige spits toch voor minder geld op te halen is.

Dat bleek althans uit een artikel van het Duitse BILD. Daarin werd een update gegeven van de situatie rond de spits, waarin vooral de gevraagde transfersom opviel. Het medium sprak namelijk van een vraagprijs van vijftien miljoen euro, aanzienlijk lager dan de 25 miljoen die de afgelopen tijd in de media werd genoemd. Eerder hoopte Ajax Brobbey juist voor dat bedrag over te nemen, maar was het Leipzig dat vijftien miljoen te weinig vond.

Als de Duitse krant het bij het juiste eind heeft, is een transfer van Brobbey plots weer een stuk dichterbij. In hetzelfde artikel viel dan ook te lezen dat de zaken er voor Ajax een stuk gunstiger voorstaan. Brobbey zal er zaterdagmiddag in ieder geval niet bijzijn als Leipzig een oefenwedstrijd speelt tegen Southampton, en zou volgens het medium mogelijk helemaal niet meer terugkeren bij zijn huidige ploeg. 

Manchester United

Verder bevestigde BILD de interesse van het Manchester United van Erik ten Hag, maar - zoals ook al eerder gemeld - dat wordt pas een optie als Leipzig en Ajax er echt niet uitkomen. Brobbey zelf heeft een duidelijke voorkeur voor een terugkeer in Amsterdam.

Lees ook: Schreuder wijst transferprioriteit Ajax aan: "Misschien wel twee"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen