'Ajax denkt aan Pools talent: ook interesse van Bundesligaclubs'

17 juli 2022, 12:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax heeft de smaak te pakken op de transfermarkt. De Amsterdammers denken daarbij niet alleen aan de korte, maar ook aan de lange termijn. Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar zouden inmiddels alles in het werk stellen om de zeventienjarige Antoni Kozubal naar de Johan Cruijff ArenA te halen.

Dat meldt BILD. De voetballer staat onder contract bij Lech Poznan, waar John van den Brom met hem werkt. De middenvelder speelde tot dusver vijf wedstrijden in de hoofdmacht, waarin hij goed was voor één doelpunt. De jeugdinternational van Polen speelde de afgelopen jaren in de beloftenploeg en werd een halfjaar verhuurd aan tweedeklasser Gronik Polkowice. Zijn echte doorbraak laat nog even op zich wachten, maar toch zouden meerdere clubs het wel aandurven met de voetballer.

Naast Ajax zouden ook Schalke 04 en Borussia Dortmund wel oren hebben naar een samenwerking met het talent, die nog twee jaar onder contract staat in zijn vaderland. Mochten Hamstra en Huntelaar door willen pakken, dan moet er dus een afkoopsom voor hem op tafel worden gelegd. Of hij in Amsterdam meteen aan gaat sluiten bij de hoofdmacht of eerst langzaam mag wennen bij de beloftenploeg, is niet duidelijk. Een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie rijpen lijkt een logisch plan, aangezien hij nog weinig wedstrijden op het hoogste niveau speelde tot dusver.

Ajax is los

De Amsterdammers leken bezig aan een moeizame transferperiode. De transfers van Steven Bergwijn en Owen Wijndal lieten erg lang op zich wachten, maar het duo is inmiddels als gepresenteerd. Nu zijn de beleidsbepalers bezig met de komst van Calvin Bassey, Brian Brobbey en Francisco Conceição. Kozubal kan dus de zesde versterking worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schreuder kan de team naar zijn hand zetten wordt er geschreven, als je geen groene vingers hebt, kan je niks naar jou hand zetten, gedoemd te mislukken, dus bij deze, hard toe toe te geven ,maar we gaan zware tijden tegemoet, bij Man-U zie je binnen 2 weken al de hand van Ten Hag, en bij Feyenoord die van Slot ,maar bij Ajax nie eens een vinger van Schreuder, laatstaan een hand, ga toch weg man !!!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vergeet ook vooral niet feyenoords mooie 2-1 tegen rb salzburg met een selectie die allesbehalve compleet is.

HoseiShahriari16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

A talent for the next years

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen