'Schuurs-dag' bij Torino: dit houdt Ajax exact over aan de deal

17 augustus 2022, 07:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 17 augustus. 

Nieuws

'Schuurs-dag' in Italië

Woensdag 17 augustus staat in Turijn en omgeving te boek als de Perr Schuurs-dag. Volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio staat namelijk de medische keuring van de Limburger vandaag (woensdag) op het programma. Niet veel daarna volgt ook de handtekening, waarmee de transfer van Schuurs officieel beklonken gaat worden. Volgens Di Marzio ontvangt Ajax 9,5 miljoen euro, plus een bonus van maximaal 3,5 miljoen. Daarnaast is een clausule van 15% van de toekomstige doorverkoop bedongen. 

Wedstrijden

FC Dynamo Kiev-Benfica (21.00 uur)

Roger Schmidt werd in de zomer van 2020 aangesteld als hoofdtrainer van PSV. De Duitser moest naast de landstitel ook de Champions League terugbrengen naar Eindhoven. Vorig seizoen waren de Eindhovenaren hard op weg naar de groepsfase van het miljardenbal, maar strandden zij uiteindelijk in de play-offs tegen Benfica. Nu staat Schmidt voor de groep bij de Portugese topclub. De oud-trainer van PSV beleeft een uitstekende start in het Zuid-Europese land, maar die wordt teniet gedaan als Benfica zich niet plaatst voor de Champions League. Vanavond moet de volgende stap worden gezet. Op bezoek bij Dynamo Kiev zullen Schmidt en diens manschappen zich een goede uitgangspositie voor de return moeten verschaffen. 

Voetbal op tv

10.30 uur: UEFA Champions League: Play-offs hoogtepunten, Ziggo kanaal 14 - hoogtepunten van de dinsdagavond gespeelde wedstrijden in de play-offs van de Champions League

18.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN - actualiteitenprogramma over onder meer voetbal

18.40 uur: FK Qarabag-Viktoria Pilsen, Ziggo Kanaal 14/Ziggo Sport Totaal - live verslag van dit duel in de play-offs van de Champions League

21.00 uur: FC Dynamo Kiev-Benfica, RTL7 - live verslag van dit duel in de play-offs van de Champions League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen