Pak 50x of zelfs 100x je inzet als FC Twente of Feyenoord wint

27 januari 2023, 15:15

Terwijl de kruitdampen van het ontslag van Alfred Schreuder bij Ajax nog nauwelijks zijn opgetrokken, staat de achttiende speelronde van de Eredivisie voor de deur. De kraker van het weekend wordt in Enschede gespeld. Daar nemen FC Twente en Feyenoord het tegen elkaar op. Jack's pakt voor deze wedstrijd uit met een Odds Boost: [a,http://jacks.nl/promoties/fcupdate_oddsboost,_blank,50 of zelfs 100 keer je inzet] als je de juiste winnaar voorspelt.

Waar zowel Ajax als PSV zich in een sportieve crisis bevindt, gaat het Feyenoord voor de wind. De Rotterdammers begonnen het tweede deel van het seizoen met een ietwat tegenvallend gelijkspel tegen FC Utrecht (1-1), wonnen vervolgens eenvoudig van FC Groningen (0-3), speelden niet onverdienstelijk gelijk tegen Ajax (1-1) en versloegen midweeks NEC (2-0). Als je bij Jack's inzet op een zege van Feyenoord op Twente, dan kun je met één euro inleg vijftig of zelfs honderd euro op je account bijschrijven.

Van deze Odds Boost kun je ook gebruikmaken door in te zetten op een zege van Twente. De club uit Enschede draait dit seizoen knap mee in de kop van de Eredivisie en kan worden beschouwd als titelkandidaat, al spreken ze dat in de Grolsch Veste nog niet hardop uit. De Enschedeërs veroverden net als Feyenoord dit kalenderjaar acht punten in vier wedstrijden. De laatste nederlaag van de ploeg van Ron Jans dateert van 9 oktober, toen Feyenoord met 2-0 te sterk was. Twente speelde door een rode kaart van Václav Cerny de tweede helft met een man minder.

Het staat dicht bij elkaar in de top van de Eredivisie. Ajax en PSV hebben de laatste weken weliswaar punten laten liggen, maar Feyenoord staat niet steviger aan kop. Althans, niet ten opzichte van nummer twee AZ. De Alkmaarders zijn sinds de winterstop twee punten ingelopen, al zullen ze bij Feyenoord op dit moment vooral de verrichtingen in Amsterdam en Eindhoven in de gaten houden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen