Huntelaar werkt eerste training af bij Ajax

Ger
8 januari 2006, 16:30

Onder het toeziend oog van vele honderden fans heeft Klaas Jan Huntelaar zondag zijn eerste training bij Ajax afgewerkt. Er waren bij de ArenA dranghekken nodig om de spits en zijn nieuwe medespelers naar het trainingsveld te leiden. Huntelaar kwam voor negen miljoen euro over van SC Heerenveen en werd vastgelegd tot de zomer van 2010.

Huntelaar was niet het enige nieuwe gezicht in de selectie van coach Danny Blind. Robbert Schilder werd tijdens de winterstop overgeheveld van Jong Ajax naar de A-ploeg. Maar de belangstelling van de supporters ging vooral uit naar de topscorer van de eredivisie. Huntelaar nam ruim de tijd om met fans op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. 

Klaas Jan Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar

Dat Ajax de laatste weken afweek van zijn vertrouwde systeem met drie spitsen, doet daar voor Huntelaar niets aan af. "Spelen met drie spitsen is wat Ajax wil. Nu wordt er even een andere keuze gemaakt en als dat zo is, dan is dat zo. Ik wil gewoon mezelf blijven en doen waar ik goed in ben. Maar ik kan ook doelpunten maken in een 4-4-2-opstelling, hoor."

Klaas Jan Huntelaar

Klaas Jan Huntelaar

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen