Van Diermen en Büttner zetten Vitesse in wachtkamer

15 augustus 2009, 12:21   Bijgewerkt: 15 augustus 2009, 12:29

Kevin van Diermen en Alexander Büttner kunnen een nieuw contract tekenen bij Vitesse, maar hebben dat nog niet gedaan. Beide spelers komen voorlopig niet in aanmerking voor een basisplaats en willen eerst horen wat hun sportieve perspectief in Arnhem is, voordat ze zichzelf voor langere tijd aan de club verbinden.

"Ik heb wel geduld. Maar op dit moment is het voor mij belangrijker dat ik aan spelen toekom dan het contract op zich. Daarom praat ik ook met Vitesse over het perspectief dat ik heb op speeltijd. Het is niet zo dat ik de nieuwe aanbieding één-twee-drie teken. Ik heb geen zin om mijn contract te verlengen en vervolgens nog eens twee jaar op de bank te zitten. Daarover moeten we praten. Als het perspectief op speelminuten groot is, dan heb ik geen reden om naar een andere club te gaan", zegt de 20-jarige Van Diermen, die in 2007 zijn debuut maakte, in De Gelderlander.

Van Diermen moet voor de posities centraal achterin de concurrentie aangaan met Jeroen Drost en Civard Sprockel. Sinds zijn debuut, ruim 2,5 jaar geleden, speelde de jonge verdediger pas vijftien competitiewedstrijden voor Vitesse.

Buttner kwam aanmerking meer in actie, maar ook hij zit dit seizoen op de bank. Büttner heeft daarom, evenals Van Diermen, weinig heeft om bij te tekenen. "Ik wil eerst kijken hoe dit seizoen verloopt. Ik heb het naar mijn zin bij Vitesse, maar wil graag spelen. Ik zal blijven vechten op de training tot ik een kans krijg. Ik ga niet met de kop naar beneden lopen. De trainer zei dat ik een goede voorbereiding heb gehad. En dat ik dit seizoen genoeg speelminuten zou krijgen. Dat wacht ik dus af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen