Fer bij Oranje gehaald: "Dit hoopte ik al"

8 augustus 2010, 17:23   Bijgewerkt: 8 augustus 2010, 17:31

Leroy Fer is toegevoegd aan de selectie van Nederland voor het oefenduel tegen Oekraïne. Na de competitiewedstrijd tegen FC Utrecht had de middenvelder een voicemailbericht van Oranje-teammanager Hans Jorritsma op zijn telefoon met het goede nieuws. Hij is opgeroepen als vervanger van de geblesseerde Otman Bakkal.

"Zo is het een prachtige dag geworden", zei Fer in een eerste reactie tegen FCUpdate.nl. De middenvelder van Feyenoord wist al wel dat de bondscoach hem in de gaten hield. "Ik had al een paar keer gehoord dat ik gevolgd werd. Toen vorige week bekend werd dat alle WK-gangers rust zouden krijgen tegen Oekraïne, hoopte ik al stiekem op een kans. Ik vond het jammer dat ik in eerste instantie niet opgeroepen was, maar des te mooier dat ik nu alsnog een uitnodiging gekregen heb."

Het was sowieso al een prima dag voor Fer, want mede dankzij één doelpunt van hem won Feyenoord met 3-1 van FC Utrecht. De middenvelder kopte een vrije trap van Jerson Cabral binnen. "In die kopstoot zat alles wat ik heb", lacht hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen