Krol spreekt zegen uit over aanstelling De Boer

13 december 2010, 18:24

Nadat Johan Cruijff eerder al in zijn wekelijkse column in de Telegraaf te kennen gaf content te zijn over de aanstelling van Frank de Boer als interim-coach bij Ajax na het vertrek van Martin Jol, spreekt ook Ruud Krol zijn zegen hierover uit. Krol hoopt dat het tijdelijke dienstverband van De Boer wordt omgezet in langdurig verblijf als oefenmeester van de Amsterdammers.

"Allereerst is het leuk voor hem, maar het is vooral een goede keuze van de club. Frank de Boer begrijpt de Ajax-filosofie en daarom zie ik geen reden om nu verder te zoeken naar een andere trainer die misschien meer ervaren is", uit de oud-internal zijn tevredenheid over de aanstelling van de nieuwe Ajax-trainer aan Voetbal International.

"Ten eerste is De Boer zelf al behoorlijk ervaren. Niet als hoofdcoach bij een club, maar hij loopt al een tijdje mee bij Ajax en heeft belangrijke ervaring opgedaan aan de zijde van Bert van Marwijk tijdens het WK", vervolgt de oefenmeester van het Zuid-Afrikaanse Orlando Pirates zijn relaas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen