Rutten geeft Tyton, Lens en Bouma een kans

2 februari 2012, 19:44   Bijgewerkt: 2 februari 2012, 19:53

PSV-trainer Fred Rutten geeft in het bekerduel met NEC een aantal spelers rust. Timothy Derijck, Zakaria Labyad en doelman Andreas Isaksson nemen op de bank plaats, hun vervangers zijn Wilfred Bouma, Jeremain Lens en Przemyslaw Tyton.

Bouma, Lens en Tyton waren voor de winterstop enige tijd basisspeler, maar zaten de afgelopen duels op de bank. Tegen NEC krijgen ze weer eens de kans om zichzelf te laten zien. Verder kiest Rutten voor de vertrouwde namen. Links achterin speelt opnieuw Jetro Willems, omdat Erik Pieters en Abel Tamata nog geblesseerd zijn.

NEC-coach Alex Pastoor kiest voor vrijwel dezelfde elf spelers als afgelopen weekend tegen ADO Den Haag. De enige wijziging betreft oud-PSV'er Rens van Eijden. Hij is hersteld van een blessure en keert terug centraal achterin, de geschorste Pavel Cmovs is uit het team verdwenen. John Goossens, die na dit seizoen overstapt naar Feyenoord, moet net als de afgelopen weken op de reservebank plaatsnemen. In de spits staat Genero Zeefuik. De aanvaller is dit seizoen door NEC gehuurd van PSV.

De bekerwedstrijd tussen PSV en NEC begint vanavond om 20.45 uur. De winnaar schaart zich bij SC Heerenveen, AZ en Heracles Almelo in de halve eindstrijd.

Opstellingen

PSV: Tyton; Willems, Bouma, Marcelo, Manolev; Strootman, Toivonen, Wijnaldum; Mertens, Matavz, Lens

NEC: Babos; Conboy, Van Eijden, Nuytinck, Szélesi; Koolwijk, Van der Velden, Schöne, Vadocz, George; Zeefuik

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen