Maaskant: "Voor spektakel zorgen in Euroborg"

Ger
23 mei 2012, 13:22   Bijgewerkt: 23 mei 2012, 15:51

Robert Maaskant moet komend komend seizoen het geschonden blazoen van FC Groningen oppoetsen. De 43-jarige trainer werd woensdag officieel voorgesteld als nieuwe hoofdcoach. Maaskant, die voor een jaar tekende, is de opvolger van de ontslagen Pieter Huistra.

“Ik was direct enthousiast na het eerste telefoontje. FC Groningen is een levendige club”, laat Maaskant weten tijdens zijn presentatie. “Ik heb in het verleden met diverse clubs tegen FC Groningen gespeeld. Het was altijd een feest om naar deze stad te komen. Ik wil nu graag zelf met deze club voor spektakel zorgen in de Euroborg. Mijn werkwijze is gebaseerd op normaal doen, dat past hier denk ik heel goed."

Maaskant was onlangs nog begonnen aan een 'zomerbaan' bij het Amerikaanse Texas Dutch Lions. “Door een clausule in mijn contract kan ik daar echter vertrekken. Op 24 juni zal ik op de eerste trainingsdag dus aanwezig zijn bij FC Groningen."

Dat Maaskant voor 'slechts' één jaar getekend heeft, vindt hij logisch. "Ik begrijp dat clubs in deze tijden voorzichtig zijn met lange dienstverbanden", aldus de coach.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen