De Boer bevestigt naderend vertrek Janssen

24 augustus 2012, 13:52   Bijgewerkt: 24 augustus 2012, 14:04

Coach Frank de Boer van Ajax heeft bevestigd dat Theo Janssen voor een transfer naar Vitesse staat. De tacticus heeft de middenvelder daarom niet opgenomen in de selectie voor het thuisduel met NAC Breda (zaterdag).

“We zitten in een dusdanige fase dat Theo Janssen binnen een paar uur bij Vitesse kan tekenen”, zei De Boer vrijdag op de persconferentie. “Ik had hem het liefst bij de selectie gehouden. Hij vond het moeilijk. Dit is dus de beste oplossing voor beide partijen.” Janssen was in Amsterdam niet verzekerd van een basisplaats.

“Of er een vervanger voor Janssen komt? We zijn aan het kijken, maar er speelt niets”, vervolgde De Boer, die liet weten dat de van AZ overgenomen Niklas Moisander meteen in de basis start tegen NAC. Christian Poulsen, die donderdag transfervrij werd vastgelegd, zit nog niet bij de selectie. Hetzelfde geldt voor Kolbeinn Sightórsson, die onlangs een schouderblessure opliep. Daartegenover staat de comeback van Miralem Sulejmani, die hersteld is van een slepende blessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen