Alderweireld heeft knoop nog niet doorgehakt

10 juli 2013, 16:48   Bijgewerkt: 11 juli 2013, 08:08

Toby Alderweireld sluit een vertrek naar het Engelse Norwich City niet per definitie uit. De Ajax-verdediger kan rekenen op belangstelling van de Premier League-vereniging, maar geeft tegenover AT5 aan dat hij nog geen beslissing heeft genomen over zijn toekomst.

"Ik ben nog gewoon speler van Ajax en ben hier gelukkig. Wie weet blijf ik nog wel een jaar. Bij elk bod ga ik bepalen of de stap goed voor me is. Of het dan wel of niet doorgaat zien we wel. Ik zeg niet op voorhand gelijk 'nee' tegen Norwich, maar ook zeker niet meteen 'ja'", is de Belg weinig duidelijk.

De Amsterdammers trokken in de persoon van Mike van der Hoorn al een vervanger aan voor Alderweireld. Toch heeft hij niet het gevoel dat hij richting de uitgang wordt geduwd bij de landskampioen. "Nee, ik heb Ajax veel gegeven en Ajax heeft mij veel gegeven. Wij hebben een goede overeenkomst. Ik heb zeker niet het gevoel. Daar ga ik ook niet vanuit, hoop ik."

Een vertrek uit de hoofdstad is voor hem dan ook allerminst zeker. Op een contractverlenging, zoals collega Christian Eriksen al wel beloofde bij het uitblijven van een transfer, hoeft de club voorlopig echter niet te rekenen. "Misschien blijf ik nog wel een jaar, dat zit er ook best in. Het totaalplaatje moet kloppen voor mij. Misschien is dat Norwich City of een andere club. En anders blijf ik nog een jaar bij Ajax."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen