QPR heeft ambitieuze plannen voor nieuw stadion

13 december 2013, 11:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Loftus Road, de thuishaven van Queens Park Rangers, zal waarschijnlijk vervangen worden voor een modern stadion met een capaciteit van 40.000 toeschouwers. De Championship-club heeft namelijk zeer ambitieuze plannen gepresenteerd voor een nieuw stadion in Noord-West Londen.

Sinds de overname van de club in 2011, heeft QPR-voorzitter Tony Fernandes al meerdere malen geroepen dat de huidige capaciteit van 18.000 toeschouwers niet strookt met het niveau dat de club nastreeft. De aankondiging van het nieuwe stadion volgde, nadat de burgemeester van Londen groen licht gaf om het Old Oak-gebied een nieuw leven in te blazen. QPR hoopt vanaf 2018 te spelen in de nieuwe thuishaven.

De ambitieuze plannen voor het nieuwe stadion zouden onderdeel zijn van de renovatie van een gebied van honderden hectare, ten westen van Londen. Naar verluidt is met het project een geldbedrag van maar liefst tien miljard euro gemoeid. Dit meldt The Times.

QPR-voorzitter Fernandes gaat op het digitale thuis van de club in op de plannen voor de nabije toekomst: “Loftus Road is een speciale plek voor de club en haar supporters en zal dit ook altijd blijven. We hebben echter een capaciteit van meer dan 18.000 toeschouwers nodig. Aangezien het geen optie was om ons op deze locatie uit te breiden, moesten we andere mogelijkheden bekijken. De plannen kunnen ons niet alleen een stadion van topkwaliteit geven, maar kunnen de club ook helpen in haar groei”, zo luidt het statement.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen