Cruciaal duel voor NEC: "Iedereen kent de belangen"

7 maart 2014, 16:31

De strijd tegen degradatie in de Eredivisie kan dit weekend een nieuwe wending nemen. Hekkensluiter Roda JC Kerkrade speelt zaterdag thuis tegen NEC, dat één positie hoger staat. Het verschil op de ranglijst tussen beide teams bedraagt drie punten, waarvoor winst of verlies in dit onderlinge duel cruciaal kan zijn.

Wint NEC, dan zet het Roda op zes punten. Blijven de punten in Kerkrade, dan draagt Roda de laatste plaats over aan de ploeg uit Nijmegen. "Iedereen kent de belangen", zegt Anton Janssen, de coach van NEC, op de website van zijn club. "Ik hoef aan niemand te benadrukken wat er op het spel staat morgen. Je kunt op zes punten komen en dat is een aanzienlijk verschil met gedeeld op de laatste plek. En of we daar nu als favoriet naartoe gaan, interesseert mij niet zoveel. We moeten daar gewoon vol aan de bak met ons eigen spel."

Janssen kan in het Parkstad Limburg Stadion geen beroep doen op de geschorste Rens van Eijden. "Tobias Haitz zal in zijn plek spelen. De rest blijft staan", zegt de coach van NEC over zijn beoogde basisformatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen