Klaassen verlengt tot zomer van 2018 bij Ajax

3 april 2014, 15:10   Bijgewerkt: 3 april 2014, 16:09

Davy Klaassen heeft donderdag zijn krabbel gezet onder een nieuwe verbintenis bij Ajax. De aanvallende middenvelder heeft een contract ondertekend dat hem tot de zomer van 2018 aan de Amsterdamse club bindt. Dit melden de Ajacieden via de officiële clubsite.

Klaassen is dit seizoen definitief doorgebroken in de hoofdmacht van Ajax. Hij moest de eerste wedstrijden verstek laten gaan vanwege een blessure, maar veroverde vervolgens in oktober een basisplaats in het elftal van coach Frank de Boer. De Hilversummer wist negen maal het te vinden in 22 eredivisieoptredens. Begin maart maakte Klaassen zijn debuut in het Nederlands elftal, in de oefeninterland tegen Frankrijk (2-0 verlies).

Het lag al in de lijn der verwachting dat Klaassen snel zou bijtekenen in Amsterdam. De speler in kwestie is verheugd met het feit dat dit nu gebeurd is: "Dit is voor mij een logische stap. We hebben het er binnen de selectie vaak over. We willen bij Ajax echt iets gaan opbouwen en ik denk dat we daarmee goed bezig zijn. Ik geloof erin dat er in de toekomst mooie dingen kunnen gebeuren."

Ook directeur voetbalzaken Marc Overmars is blij met het verlengen van de middenvelder: "Davy is een intelligente speler, een middenvelder met diepgang en scorend vermogen, het zegt al genoeg dat hij bijna onze topscorer is. Hij werkt hard voor zichzelf en voor het team. Ik denk dat hij een speler kan worden die in de toekomst wekelijks kan uitblinken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen