Miyaichi: "Ik kan me bij Twente weer op de kaart zetten"

4 september 2014, 15:47

Ryo Miyaichi is donderdagmiddag officieel voorgesteld als nieuwe speler van FC Twente. De Japanse vleugelaanvaller wordt door de Tukkers voor één seizoen gehuurd van Arsenal, waar hij weinig toekomstperspectief had. De 21-jarige Japanner maakte in het verleden furore in het shirt van Feyenoord en hoopt wederom te excelleren op de Nederlandse velden.

De flankenflitser kan zich zijn periode in Rotterdam-Zuid nog goed herinneren. "In die periode heb ik met Luc Castaignos en Kamohelo Mokotjo samengespeeld", zegt Miyaichi, die bij Twente herenigd is met deze spelers. "Ik vind het mooi dat ik hen hier weer tegenkom, net als Kyle Ebecilio met wie ik bij Arsenal gespeeld heb. Ik ben blij dat ik nu hier bij FC Twente ben en ik hoop mij dit seizoen goed te laten zien. Ik denk dat ik mij hier weer op de kaart kan zetten", aldus Myaichi, die in Enschede met rugnummer 14 zal spelen.

"We zijn erg blij dat Ryo dit seizoen voor ons speelt", stelt trainer Alfred Schreuder over de komst van de Japanner. "Zijn komst zorgt voor een kwaliteitsimpuls voorin. Een speler die op de linkervleugel maar ook aan de rechterkant uit de voeten kan. Hij is sterk in het 1-tegen-1 duel, waardoor het gemakkelijker wordt om een overtalsituatie te creëren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen