De Boer snakt naar winterstop: "We moeten ons opladen"

21 december 2014, 17:50

Ajax-trainer Frank de Boer is blij dat zijn ploeg de winterstop zonder kleerscheuren heeft gehaald. Zondag versloeg de regerend landskampioen Excelsior met de nodige moeite. In Rotterdam eindigde de wedstrijd in 0-2, na twee late doelpunten van de Amsterdammers. "Voor ons komt de winterstop als geroepen. We moeten ons maar eens goed opladen. Dat is zeker nodig, dat hebben we deze week laten zien", aldus De Boer voor de camera van FOX Sports.

Door de zege besluit De Boer kalenderjaar 2014 met een lach. "We hadden misschien wel nul punten verdiend, maar we hebben er drie. We kwamen er gewoon niet doorheen. Dan moet je gaan wisselen, want het moet anders. Dan zit het natuurlijk mee als Mike van der Hoorn het veld in komt en binnen de minuut voor 1-0 zorgt. Dit is zo leuk voor hem, maar ook voor Ajax. Hij heeft veel kritiek gekregen en niet altijd terecht. En hij doet zo goed zijn best. Het was ook heel leuk dat de fans zijn naam bleven zingen. Dat heeft hij wel eens verdiend.''

Ajax liep woensdag tegen een enorme zeperd aan door in de achtste finales van het bekertoernooi met 4-0 van Vitesse te verliezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen