Zlatan niet eens met tweede plek: "Ben één tot en met vijf"

23 december 2014, 14:38

Het leek de Zweedse krant Dagens Nyheter een leuk idee om een lijst te maken, met daarop de 150 grootste sporters die het land ooit gekend heeft. Zlatan Ibrahimovic werd op de tweede plaats gezet, achter tennislegende Björn Borg. Een mooie ereplaats dus voor de voetballer van PSG, maar Ibrahimovic reageerde zoals alleen hij dat kan. Hij was niet te spreken over het feit dat hij de verkiezing niet gewonnen had.

Toen de krant hem wilde feliciteren met zijn tweede plaats op de lijst, bleek Ibrahimovic niet onder de indruk. "Dank je, maar tweede worden voelt hetzelfde als laatste worden", aldus de vedette van Paris Saint Germain. De vraag wie hij zelf in de top vijf van grootste Zweedse sporters aller tijden had gezet, was spek naar de bek van de eigenzinnige spits. "Met alle respect voor de anderen, ik had mezelf op één tot en met vijf gezet."

Borg, de nummer één van de lijst, zei onlangs dat hij een groot fan was van Ibrahimovic. "Hij is de grootste ster van Zweden, zelfs groter dan de IKEA", sprak de voormalig tennisser. Geconfronteerd met die woorden, wilde Zlatan ook wel iets aardigs zeggen over Borg. "Hij is een cool persoon, een levende legende."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen