Serero houdt hoop op titel: "Ik denk dat het mogelijk is"

7 maart 2015, 13:38

Frank de Boer liet vrijdag tijdens de persconferentie in aanloop naar het thuisduel tegen Excelsior weten dat Ajax zich definitief richt op de tweede plaats, maar Thulani Serero weigert de hoop op de titel op te geven. De middenvelder heeft het kampioenschap, ondanks de achterstand van elf punten op PSV, nog niet helemaal uit het hoofd gezet.

De Amsterdammers wonnen afgelopen weekend met 1-3 in Eindhoven van PSV. "We hadden een moeilijke periode. Mede door de vele blessures verloren we het ritme. Dat is nu weer terug, al moeten we nog meer brengen. Wat betreft de titel: je mag nooit zeggen dat het over is. Ik denk dat het mogelijk is. We moeten alleen naar onszelf kijken en blijven winnen", vertelt hij op de clubsite.

De Zuid-Afrikaan hoopt dat de kern van de selectie van Ajax de komende jaren bij elkaar blijft. "Het team is erg goed. Als we samen blijven, zijn we tot mooie dingen in staat. Ik weet niet hoe andere spelers erover denken, maar ik vind het een goed idee", zegt Serero, die blij is dat Frank de Boer nog een seizoen aanblijft. "Het is heel mooi nieuws voor iedereen binnen het team. Vooral voor de ontwikkeling van de jonge spelers is het goed. Hij maakt spelers beter."

Serero speelt bij Ajax samen met Riechedly Bazoer. De jonge middenvelder heeft volgens Serero een mooie toekomst in het verschiet. "Riechedly is heel goed en kan gezien zijn leeftijd alleen nog maar beter worden. Ik maak grappen om hem op zijn gemak te stellen. Voor zijn persoonlijkheid is het belangrijk dat hij zich comfortabel voelt en zich nergens zorgen over maakt. Dan is hij op zijn best."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen