Raiola gist naar reden disciplinaire schorsing Kishna

14 maart 2015, 23:21

Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ricardo Kishna, heeft geen idee waarom Ajax-coach Frank de Boer zijn pupil disciplinair heeft geschorst. "Maar wij hebben een vermoeden dat het te maken heeft met een warming-up", zegt hij in gesprek met de NOS.

Raiola doelt daarmee op het Europa League-duel van Ajax bij Dnjepr Dnjepropetrovsk (1-0 verlies) van afgelopen donderdag in Oekraïne. In Kiev moest Kishna zijn plaats als linksbuiten afstaan aan Lasse Schöne, al mocht hij wel invallen. Raiola denkt dat het in een gesprek tussen De Boer en de aanvaller is misgegaan. "Dat Kishna's weerwoord in het verkeerde keelgat is geschoten, of zo. Ik weet het echt niet."

Want hij heeft geen uitleg gekregen van Ajax. "Dat is heel vreemd. Het is ons niet uitgelegd. Ik reageer via de media, omdat ik ook via de media ben geïnformeerd", moppert Raiola. Hij liet zich in het verleden al vaker kritisch uit over de manier waarop men in Amsterdam omgaat met Kishna. "Maar de laatste twee maanden was de relatie tussen De Boer en Kishna eigenlijk heel erg goed, maar nu komt dit weer. Het is nog geen druppel, maar de emmer wordt wel vol."

Raiola praat echter nog niet over een vertrek van Kishna bij Ajax. "Er is geen enkele club waar wij mee in onderhandeling zijn. Dat was wat betreft Ricardo ook niet aan de orde. Tot en met gisteren was alles goed." Het contract van Kishna bij de landskampioen loopt medio 2016 af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen