Fer: "Ja, Feyenoord is mijn nummer één club"

2 december 2015, 09:15

De kans is aannemelijk dat Leroy Fer zich in de winterstop weer zal melden bij Feyenoord, zeker als Tonny Vilhena kiest voor een vertrek uit De Kuip. De middenvelder van Queens Park Rangers laat zich niet echt uit over een terugkeer in Rotterdam-Zuid, maar benadrukt wel dat hij zijn oud-werkgever nog altijd een warm hart toedraagt.

"Ja, Feyenoord is mijn nummer één club, ondanks dat andere mensen het misschien raar vinden dat ik destijds naar Twente ben gegaan", geeft Fer aan in De Telegraaf. "Dat was een keuze in mijn leven, gebaseerd op hoe het toen bij Feyenoord én bij Twente was. Ik had ambities, dacht die daar beter te kunnen realiseren. Ik heb destijds nog even getwijfeld, toen Ronald Koeman opeens kwam. Ik maakte hem vier duels mee, had de beslissing eigenlijk al genomen. Toch zei hij tegen mij: 'Blijf nou, blijf nou.' Ik speelde ook goed in die maand. Natuurlijk twijfel de ik, Koeman is geen kleine jongen, hè... Als die je vraagt te blijven."

Fer weet niet hoe de nabije toekomst er voor hem uit zal zien. Het is nog niet duidelijk of een rentree bij Feyenoord in het verschiet ligt. "Maar zeg nooit 'nooit''. Mijn grootste dromen moeten nog uitkomen. En dat gaat gebeuren ook, hoor", aldus Fer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen