Dankbare Padt tekent nieuw contract bij FC Groningen

27 juli 2016, 17:06

FC Groningen en Sergio Padt hebben hun contract opengebroken, verbeterd en verlengd. De 26-jarige keeper ligt nu tot de zomer van 2019 vast in het Noordlease Stadion. De oude verbintenis liep medio 2017 af.

"Wij zijn bijzonder goed te spreken over de ontwikkeling en prestaties van Sergio Padt. Een goede en betrouwbare keeper geeft zekerheid en rust aan een team. Het belang van een sterke doelman mag duidelijk zijn", zegt Peter Jeltema, manager technische zaken bij FC Groningen, op de clubwebsite.

FC Groningen nam Padt twee jaar geleden over van KAA Gent. "Toen de club mij benaderde om mijn verbintenis open te breken en te verlengen, heb ik aangegeven hiervoor open te staan. Ik ben FC Groningen namelijk heel dankbaar dat de club mij in een moeilijke periode in België bij KAA Gent heeft weggehaald", aldus Padt. "Voor mijn gevoel was dat op dat moment de redding van mijn carrière. Ik heb me in Groningen weer kunnen laten zien als keeper en me verder ontwikkeld. De club is altijd goed voor mij geweest en nu kan ik wat terugdoen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen