Perisic blijft Internazionale ondanks interesse trouw

8 september 2017, 16:33   Bijgewerkt: 9 september 2017, 00:22

Ivan Perisic heeft zijn contract bij Internazionale verlengd tot medio 2022, zo meldt de Italiaanse club vrijdagmiddag via de officiële kanalen. De Kroaat werd afgelopen transferperiode nog gelinkt aan meerdere clubs, waaronder Manchester United, maar heeft toch besloten om langer in Milaan te blijven.

Perisic speelt al drie seizoenen in dienst van Internazionale. De 28-jarige buitenspeler kon afgelopen zomer van club veranderen, maar heeft het nog prima naar zijn zin bij Inter. "Het is een heel speciale dag voor mij, zelfs een beetje emotioneel. Na alle stress van deze zomer ben ik nu heel blij", zegt Perisic op het digitale thuis van de Italianen. 

"We kunnen nu vooruit gaan kijken. Ik focus me alleen op Inter. Nu ik hier heb bijgetekend kan ik weer alleen aan voetbal denken", doelt de Kroaat op de interesse van diverse clubs in de zomer. "We hebben in de eerste twee wedstrijden van het seizoen goede resultaten geboekt en die lijn moeten we voortzetten", besloot Perisic.

Sosa

José Sosa is op weg naar Trabzonspor, zo melden diverse Italiaanse en Turkse media. Er circuleren zelfs al foto's rond van Sosa die zijn contract bij Trabzonspor tekent. Naar verluidt tekent de middenvelder een driejarig contract in Turkije. AC Milan zou rond de zes miljoen ontvangen voor de Argentijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen