Absolute toptransfer lonkt voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko

30 januari 2023, 17:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV dreigt na Cody Gakpo en Noni Madueke ook Johan Bakayoko kwijt te raken. Paris Saint-Germain heeft het management van de negentienjarige aanvaller laten weten een bod voor te bereiden, zo onthult het Eindhovens Dagblad daags voor Deadline Day.

Het is nog maar de vraag of Bakayoko daadwerkelijk naar Paris Saint-Germain verkast. PSV wil de buitenspeler namelijk niet kwijt. Alleen een 'flink bod' zou de Eindhovenaren kunnen verleiden om Bakayoko te laten gaan. Het is niet bekend hoeveel de club uit de Franse hoofdstad wil betalen voor de aanvaller, die bij PSV beschikt over een contract dat nog doorloopt tot de zomer van 2025.

Dat PSV geen afscheid wil nemen van Bakayoko, kan niet los worden gezien van het feit dat de spoeling op de vleugels al dun is. De Eindhovenaren namen eerder deze transferperiode afscheid van Gakpo en Madueke, die voor tientallen miljoenen werden verkocht aan respectievelijk Liverpool en Chelsea. PSV hoopt hun vertrek op te vangen door Thorgan Hazard van Borussia Dortmund over te nemen.

Het lijkt aannemelijk dat als de transferplannen van Paris Saint-Germain slagen, Bakayoko meteen zal worden doorverhuurd. Bij PSV is de buitenspeler een belangrijk selectielid, maar geen basisspeler. De teller staat dit seizoen op veertien wedstrijden in het eerste elftal, waarvan acht als basisspeler. Deze maandagavond komt Bakayoko met Jong PSV in actie tegen Willem II.

Vertrek Max

Een vertrek van Bakayoko is onzeker, maar PSV gaat hoogstwaarschijnlijk wel afscheid nemen van Philipp Max. De Duitse linkervleugelverdediger is hard op weg naar Eintracht Frankfurt. Het is de bedoeling dat Patrick van Aanholt, op dit moment nog speler van Galatasaray, hem gaat vervangen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen heeft amper 10 wedstrijden meegedaan in het eerste en kan naar PSG voor miljoenen? De wereld op zijn kop.

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Arm PSV, wat nu ?

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Bakayoko was zou ik hier uit sportief perspectief niet enthousiast over zijn. Of denkt hij veel minuten te gaan maken ten koste van spelers als Neymar en Mbappe?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen