Tweede helft voorbij, FC Groningen 2, VVV-Venlo 1.

DOELPUNT VVV!

DOELPUNT GRONINGEN!

• 47'
      Doelpunt! FC Groningen 2, VVV-Venlo 0. Schot met rechts van Jørgen Strand Larsen (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Alessio Da Cruz na een snelle counter.
  • 46'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Ramon Pascal Lundqvist (FC Groningen) van buiten het strafschopgebied te hoog en te ver naar rechts vanuit een dood spelmoment.
  • 45'
    Overtreding van Simon Janssen (VVV-Venlo).
  • 45'
    Azor Matusiwa (FC Groningen) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 45'
       Wissel bij FC Groningen. Ramon Pascal Lundqvist komt in de plaats van Daniël van Kaam.
  • 45'
      Tweede helft begint FC Groningen 1, VVV-Venlo 0.

• 45' +3
      Eerste helft voorbij, FC Groningen 1, VVV-Venlo 0.
  • 45' +1
    Doelpoging van Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Zinedine Machach met een voorzet.
  • 45' +1
    Corner voor VVV-Venlo. Veroorzaakt door Daniël van Kaam.
  • 45' +1
    Doelpoging van Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo)! Kopbal vanuit het midden van het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Zinedine Machach met een voorzet.
  • 45'
    Corner voor VVV-Venlo. Veroorzaakt door Bart van Hintum.
  • 44'
    Overtreding van Azor Matusiwa (FC Groningen).
  • 44'
    Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 39'
    Buitenspel VVV-Venlo. Steffen Schäfer met de pass, maar Zinedine Machach staat buitenspel.
  • 38'
    Kopbal van Alessio Da Cruz (FC Groningen) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Patrick Joosten met een voorzet.
  • 38'
    Corner voor FC Groningen. Veroorzaakt door Steffen Schäfer.
  • 37'
    Buitenspel VVV-Venlo. Roy Gelmi met de pass, maar Georgios Giakoumakis staat buitenspel.
  • 36'
    Evert Linthorst (VVV-Venlo) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 36'
    Overtreding van Bart van Hintum (FC Groningen).
  • 31'
    Doelpoging van Patrick Joosten (FC Groningen)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied geblokt. Op aangeven van Ahmed El Messaoudi.
  • 30'
    Corner voor VVV-Venlo. Veroorzaakt door Damil Dankerlui.
  • 27'
    Overtreding van Georgios Giakoumakis (VVV-Venlo).
  • 27'
    Azor Matusiwa (FC Groningen) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 26'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Daniël van Kaam (FC Groningen) vanuit het midden van het strafschopgebied bijna raak, maar te ver naar rechts. Op aangeven van Jørgen Strand Larsen na een snelle counter.