Wedstrijd afgelopen, RKC Waalwijk 2, FC Utrecht 2.

• 90' +5
      Tweede helft afgelopen, RKC Waalwijk 2, FC Utrecht 2.
  • 90' +3
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Bas Dost (FC Utrecht) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links. Op aangeven van Othmane Boussaid.
  • 90' +2
    Overtreding van Mark van der Maarel (FC Utrecht).
  • 90' +2
    Julen Lobete (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 90' +1
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Bas Dost (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar rechts.
  • 89'
    Buitenspel RKC Waalwijk. Yassin Oukili met de pass, maar Julen Lobete staat buitenspel.
  • 89'
    Schot met rechts van Yassin Oukili (RKC Waalwijk) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Vurnon Anita.
  • 86'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Patrick Vroegh (RKC Waalwijk) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Julian Lelieveld met een voorzet.
  • 86'
    Overtreding van Modibo Sagnan (FC Utrecht).
  • 86'
    Michiel Kramer (RKC Waalwijk) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.

DOELPUNT UTRECHT!

• 51'
      Doelpunt! RKC Waalwijk 2, FC Utrecht 1. Schot met links van Bas Dost (FC Utrecht) van heel dichtbij in het midden van het doel.
  • 51'
    Schot met rechts van Othmane Boussaid (FC Utrecht) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek. Op aangeven van Can Bozdogan.
  • 50'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Michiel Kramer (RKC Waalwijk) van heel dichtbij gaat net iets te hoog. Op aangeven van Lennerd Daneels met een voorzet.
  • 48'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Modibo Sagnan (FC Utrecht) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog en te ver naar links.