Live verslag Wolfsburg - Frankfurt

DOELPUNT WOLFSBURG!

DOELPUNT FRANKFURT!

• 62'
    Doelpunt! VfL Wolfsburg 0, Eintracht Frankfurt 1. Bas Dost (Eintracht Frankfurt) benut de penalty met een Schot met rechts in het midden van het doel.
  • 61'
      John Brooks (VfL Wolfsburg) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 60'
    Beslissing VAR: penalty Eintracht Frankfurt.
  • 59'
    Strafschop Eintracht Frankfurt. Martin Hinteregger lokt een overtreding uit in het strafschopgebied.
  • 59'
    Strafschop veroorzaakt door John Brooks (VfL Wolfsburg) na een overtreding in het strafschopgebied.
  • 58'
      Josip Brekalo (VfL Wolfsburg) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 58'
    Overtreding van Josip Brekalo (VfL Wolfsburg).
  • 58'
    Djibril Sow (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 56'
  • 56'
    Erik Durm (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de rechtervleugel.
  • 55'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) vanaf de linkerkant van het strafschopgebied te hoog.
  • 55'
    Schot met links van Wout Weghorst (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 55'
    Schot met rechts van Maximilian Philipp (VfL Wolfsburg) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de linkerbenedenhoek.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied te hoog. Op aangeven van Daichi Kamada na een snelle counter.
  • 53'
    Overtreding van Kevin Mbabu (VfL Wolfsburg).
  • 53'
    Filip Kostic (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 53'
    Schot met rechts van Djibril Sow (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Erik Durm met een voorzet.