•
    Wedstrijd afgelopen, Eintracht Frankfurt 1, Borussia Mönchengladbach 1.

DOELPUNT FRANKFURT!

• 65'
      Doelpunt! Eintracht Frankfurt 1, Borussia Mönchengladbach 1. Schot met rechts van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied in de linkerbovenhoek. Op aangeven van Daichi Kamada.
  • 64'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Djibril Sow komt in het veld voor Stefan Ilsanker.
  • 63'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach) vanaf de rechterkant van het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 59'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Filip Kostic met een voorzet.
  • 57'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Daichi Kamada komt in het veld voor Sam Lammers.
  • 57'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Jens Petter Hauge komt in het veld voor Aymen Barkok.
  • 56'
    Doelpoging van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 55'
      Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 55'
    Overtreding van Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt).
  • 55'
    Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 54'
    Hands van Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach).
  • 54'
    Doelpoging van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 53'
    Buitenspel Eintracht Frankfurt. Filip Kostic met de pass, maar Gonçalo Paciência staat buitenspel.
  • 52'
    Ajdin Hrustic (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 52'
    Overtreding van Ramy Bensebaïni (Borussia Mönchengladbach).
  • 52'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Florian Neuhaus (Borussia Mönchengladbach) van buiten het strafschopgebied gaat links naast het doel.
  • 50'
    Doelpoging van Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts vanuit het midden van het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 50'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Marvin Friedrich over de achterlijn.
  • 48'
    Schot met rechts van Breel Embolo (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt in het midden van het doel. Op aangeven van Alassane Plea met een steekpass.
  • 46'
    Schot met rechts van Lars Stindl (Borussia Mönchengladbach) gered door de keeper! De poging vanaf de linkerkant van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Luca Netz.
  • 45'
    Schot met rechts van Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbovenhoek. Op aangeven van Gonçalo Paciência met een kopbal.
  • 45'
      Tweede helft begint Eintracht Frankfurt 0, Borussia Mönchengladbach 1.
  • 45'
       Wissel bij Eintracht Frankfurt. Filip Kostic komt in het veld voor Tuta.

• 45' +1
      Eerste helft afgelopen, Eintracht Frankfurt 0, Borussia Mönchengladbach 1.
  • 45' +1
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Luca Netz over de achterlijn.
  • 45'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat links naast het doel. Op aangeven van Sam Lammers.
  • 40'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Ajdin Hrustic met een voorzet uit een corner.
  • 40'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Stefan Lainer over de achterlijn.
  • 38'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat rechts naast het doel. Op aangeven van Ajdin Hrustic met een voorzet vanuit een dood spelmoment.
  • 37'
    Overtreding van Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach).
  • 37'
    Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 36'
    Louis Jordan Beyer (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 36'
    Overtreding van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt).
  • 30'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Stefan Ilsanker (Eintracht Frankfurt) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Aymen Barkok met een voorzet uit een corner.
  • 29'
    Corner voor Eintracht Frankfurt. De bal gaat via Jonas Hofmann over de achterlijn.
  • 25'
    Doelpoging van Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 19'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied gaat rechts naast het doel uit een corner.
  • 18'
  • 17'
    Corner voor Borussia Mönchengladbach. De bal gaat via Obite Evan Ndicka over de achterlijn.
  • 14'
    Schot met rechts van Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) gered door de keeper! De poging van buiten het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Ajdin Hrustic.
  • 9'
    Jonas Hofmann (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 9'
    Overtreding van Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt).
  • 8'
    Gemiste doelpoging. Schot met rechts van Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt) van buiten het strafschopgebied gaat te hoog vanuit een dood spelmoment.
  • 8'
    Doelpoging van Timothy Chandler (Eintracht Frankfurt)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 7'
  • 7'
    Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt) krijgt een vrije trap op de linkervleugel.
  • 5'
    Overtreding van Aymen Barkok (Eintracht Frankfurt).
  • 5'
    Alassane Plea (Borussia Mönchengladbach) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.