DOELPUNT KöLN!

• 45' +5
      Eerste helft afgelopen, FSV Mainz 05 1, 1. FC Köln 0.
  • 45' +4
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Stefan Bell (FSV Mainz 05) van heel dichtbij gaat bijna raak, maar te ver naar rechts uit een corner.
  • 45' +3
    Corner voor FSV Mainz 05. De bal gaat via Luca Kilian over de achterlijn.
  • 45' +2
       Wissel bij 1. FC Köln. Sebastian Andersson komt in het veld voor Anthony Modeste , die niet verder kan door een blessure.
  • 45' +1
    Overtreding van Karim Onisiwo (FSV Mainz 05).
  • 45' +1
    Timo Horn (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op zijn eigen helft.
  • 44'
    Doelpoging van Mark Uth (1. FC Köln)! Schot met links van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 44'
    Corner voor 1. FC Köln. De bal gaat via Stefan Bell over de achterlijn.
  • 44'
    Doelpoging van Florian Kainz (1. FC Köln)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 43'
  • 41'
    Wedstrijd onderbroken , die niet verder kan door een blessure Anthony Modeste (1. FC Köln).
  • 41'
      Stefan Bell (FSV Mainz 05) krijgt een gele kaart vanwege een ernstige overtreding.
  • 41'
    Anthony Modeste (1. FC Köln) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.