Live verslag Köln - Dortmund

EIGEN DOELPUNT!

DOELPUNT KöLN!

• 55'
      Doelpunt! 1. FC Köln 2, Borussia Dortmund 1. Kopbal van Steffen Tigges (1. FC Köln) vanaf de rechterkant van het doelgebied hoog in het midden van het doel. Op aangeven van Florian Kainz met een voorzet uit een corner.
  • 54'
    Corner voor 1. FC Köln. De bal gaat via Nico Schlotterbeck over de achterlijn.
  • 54'
    Gemiste doelpoging. Schot met links van Donyell Malen (Borussia Dortmund) vanuit een moeilijke hoek aan de linkerkant gaat bijna raak, maar net naast de linkerbovenhoek. Op aangeven van Anthony Modeste.

• 52'
      Doelpunt! 1. FC Köln 1, Borussia Dortmund 1. Schot met rechts van Florian Kainz (1. FC Köln) vanuit het midden van het strafschopgebied in het midden van het doel. Op aangeven van Linton Maina met een voorzet.
  • 51'
    Gemiste doelpoging. Kopbal van Timo Hübers (1. FC Köln) vanuit het midden van het strafschopgebied gaat te hoog. Op aangeven van Florian Kainz met een voorzet uit een corner.
  • 50'
  • 50'
    Schot met rechts van Ondrej Duda (1. FC Köln) gered door de keeper! De poging vanaf de rechterkant van het strafschopgebied werd gestopt in de rechterbenedenhoek. Op aangeven van Linton Maina.
  • 49'
    Hands van Thomas Meunier (Borussia Dortmund).
  • 49'
    Corner voor Borussia Dortmund. De bal gaat via Florian Kainz over de achterlijn.
  • 49'
    Doelpoging van Donyell Malen (Borussia Dortmund)! Schot met rechts van buiten het strafschopgebied wordt geblokt.
  • 48'
    Overtreding van Jonas Hector (1. FC Köln).
  • 48'
    Thomas Meunier (Borussia Dortmund) krijgt een vrije trap op de helft van de tegenstander.
  • 46'
    Schot met rechts van Linton Maina (1. FC Köln) gered door de keeper! De poging vanuit het midden van het strafschopgebied werd gestopt boven in het midden van het doel. Op aangeven van Dejan Ljubicic.
  • 46'
    Doelpoging van Ondrej Duda (1. FC Köln)! Schot met links vanaf de rechterkant van het strafschopgebied wordt geblokt. Op aangeven van Dejan Ljubicic.